ÚJBUDAI SZÉCHENYI ISTVÁN GIMNÁZIUM
...ahol jó lenni... :)
Nyolcadikosoknak :: 2023-01-12

Miért a Széchenyi?


"Azon diáktársaimnak ajánlom szeretettel a Széchenyi Gimnáziumot, akik tudják vagy szeretnék tudni, hogy a jó tanulmányi eredmény, a sikeres érettségi elengedhetetlen feltétele a jó közösség, a tanárokkal való közvetlen kapcsolati viszony. Ennek gyümölcse, hogy a "Széchenyisként" megtaláltam terveimet, ambícióimat, amelyek a jövőmet jelentik. Kívánom mindenkinek, hogy hozzám hasonlóan ők is megtalálják, vagy tovább dédelgessék már megtalált álmaikat, s úgy vélem a Széchenyi Gimnázium ennek a lehető legjobb utat kínálja."

Izing Máté

 



"Jó megközelítés,  jó tanárok,  jó programok, jó döntés!"

Juhász Ákos




"Bár a Széchenyi István Gimnázium nem tartozik Magyarország legerősebb oktatási intézményei közé, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy aki céltudatos, annak az itt megszerzett tudás bőven elegendő ahhoz, hogy bekerüljön a szakma elitjébe - és helyt is álljon."

Kovács Gergely




"Én konkrét okkal jelentkeztem a Széchenyi István Gimnáziumba, anno 14 évesen. Habár kihívást kerestem, nem akartam olyan közösségbe kerülni, ahol a tanulási kényszer a hangulat rovására megy, amint az gyakran előfordul az elit iskolák tanulóival. A Széchenyit közepesen erősnek tartottam, ami be is bizonyosodott az évek alatt. Egyszer sem éreztem túlhajtva magam, rengeteg szórakoztató programon vehettem részt (Széchenyi nap, DÖK nap, Családi nap), és kellő energiabefektetéssel kitűnő érettségivel zártam a középiskolát. Ha valaki hozzám hasonlóan szeret tanulni, fejlődni és közben jól érezni magát, nos, én nekik ajánlanám a SZIG-et."

Pascu Vivien




"Nagyon jó csapat, nagyon klassz suli, klassz társaság!"

Weisz Fanni modell, a Vodafone Főállású Angyala
(2014. június 13-án, az Egészségnapunkon járt nálunk, bővebben: Wiesz Fanni interjú)

1111 Budapest XI., Egry József utca 3. :: email: :: tel: +36 1 310-2948 :: OM: 102794