ÚJBUDAI SZÉCHENYI ISTVÁN GIMNÁZIUM
...ahol jó lenni
Gólyatábor! :: 2017-07-01

Szeretettel meghívunk a Diákönkormányzat nevében hagyományos gólyatáborunkba!

A fészekrakásra 2017. augusztus 27-30. között kerül sor Balatonakarattyán, a Part Üdülőben.

Gólyatábor 2017'

Részvételi díj: 20000 Ft, amely tartalmazza a három éjszakai szállás díját, az étkezést, az útiköltséget és a gólyatábori póló árát. Az étkezést teljes ellátással oldjuk meg – megjegyzendő, hogy augusztus 27-én csak vacsorával, augusztus 30-án csak reggelivel tudunk szolgálni! Ezekre a napokra érdemes tehát szendvicsekkel, konzervekkel készülni! A speciális étkezési igényű diákokról sem felejtkeztünk el, előzetes egyeztetést követően az ellátásukat meg tudjuk oldani.

Találkozás: 2017. augusztus 27-én délelőtt 10:30-kor a gimnázium aulájában/udvarán. A pólóosztást és a csapatok megszervezését követően együtt megyünk a Déli pályaudvarra, ahonnan a vonat 12 óra 35 perckor indul. Visszaérkezés: 2017. augusztus 30-án várhatóan (az őszi menetrend alakulásától függően) 11 óra 29 perckor a Déli pályaudvarra. Hazafelé úton külön szülői engedéllyel van lehetőség korábbi állomásokon is leszállni!

Hozz magaddal: evőeszközt (kést nem kell!!), poharat, fürdőruhát, sportfelszerelést, íróeszközt, ollót, ragasztót, filctollat, ha van úszógumit, matracot, stb… (Hangszert, ha valamin játszol.) Amennyiben gyógyszert szedsz, az is legyen nálad.

Iskolánk beiratkozott tanulója vagy, így a házirend szabályai a tábor ideje alatt is vonatkoznak rád, azaz drog, cigaretta és alkohol fogyasztása szigorúan tilos. A vízipipa, elektromos cigaretta sem engedélyezett! Telefont a programok alatt a szobában kell hagyni, csak a szabadidőben lehet használni. Értékekért felelősséget nem vállalunk. A táborban este 10 óra után a hangoskodás nem helyén való és a kulturált viselkedés mindig elvárandó. A táborhelyet engedély nélkül nem szabad elhagyni.

A gólyatáborba jelentkezés személyesen 2016. június 22-én, a beiratkozáskor oldható meg. A gólyatábor részvételi díját a beiratkozás napján lehet befizetni.

Bármilyen információt a táborral kapcsolatban telefonon és e-mailben is lehet kérni a szervezőtanárnál, Kiss Tamás tanár úrnál!

Telefonszám: 06-20-3319403
Email: kisstamasdini@gmail.com

Jó szórakozást kívánunk!
A Diákönkormányzat

1111 Budapest XI., Egry József utca 3. :: email: :: tel: +36 1 310-2948 :: OM: 102794